MěV KSČM Český Těšín

MENU

Těšínští komunisté odmítají nakupování voličských hlasů 01.09.2013 15:57Do PDF

ČESKÝ TĚŠÍN - Městská organizace KSČM se rázně distancuje od nakupování voličů jakýmkoli způsobem a jakoukoli stranou či hnutím.

Dodržujeme a budeme dodržovat zákony této země, ale i jisté principy mravnosti.

V souvislosti s usnesením Krajského soudu v Ostravě, podle něhož hlasování ve volbách do městského zastupitelstva, konaných 15. a 16. října 2010, je neplatné, to ve svém stanovisku uvádí MěV KSČM v Českém Těšíně.

»Neúspěšné strany v komunálních volbách se rozhodly z důvodů zjevného nakupování hlasů sdružením SOS zpochybnit výsledky voleb a způsob hlasování soudní cestou. Městská organizace KSČM Český Těšín vždy respektovala rozhodnutí voličů ve volbách. Respektujeme rozložení politických sil tak, jak rozhodli občané, i když s výsledky nejsme vždycky spokojeni. Zastupitelé a členové výborů a komisí za KSČM dbají při jednáních o prospěch vás spoluobčanů a budoucnost města. Respektujeme skutečnost, že ve volbách většina voličů dala své hlasy jiným programům, než nabídla MěO KSČM. Nové hlasování je v termínu, kterým se nedejte zaskočit,« uvádějí ve svém stanovisku těšínští komunisté.

Ti pro nové hlasování 8. ledna 2011 nabízejí voličům kvalitní kandidáty a solidní program, který je ku prospěchu Českého Těšína. »V našem volebním programu máme zakotveno, že nepodpoříme další zadlužování města a rozmach hazardu, ale podpoříme jeho rozvoj v oblastech vzdělanosti, kvality života živnostníků, zaměstnanců, studentů a absolventů škol, seniorů, zaměstnanosti ve službách, bezpečnosti ve městě a v oblasti kvality ovzduší a životního prostředí,« dodávají představitelé těšínských komunistů.


Zpět

LOGIN Copyright © 2014
Přidejte si nás na facebooku
Reklama: